Videoneuvottelu on kätevä tapa järjestää palavereja etäyhteydellä

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi videoneuvottelulaitteet ja lisäpalvelut, jotka tekevät palaverista sujuvan ja vaivattoman!

Videoneuvottelu tekee yrityksen viestinnästä nykyaikaista ja helppoa. Palaveriin voi osallistua läsnä ja etänä, jolloin kaikki pääsevät mukaan sijainnista riippumatta. Videoneuvottelu on kätevä tapa järjestää palavereja, mutta ilman laadukkaita välineitä kokous saattaa takkuilla. Me autamme sinua järjestämään toimivan kokouksen, jossa yhteys pelaa ja eteneminen on vaivatonta! 

Mitä hyvään videopalaveriin tarvitaan? 

  • hyvä kuvanlaatu 
  • laadukas äänentoisto 
  • helppo näytön jakaminen 
  • hyvät tekniset laitteet 

Saat meiltä kaikki laitteet ja tarvikkeet, jotka tarvitset onnistuneeseen videopalaveriin! Meiltä saat myös asennuksen ja käyttökoulutuksen. 

Hyvä äänen- ja kuvanlaatu oikealla videoneuvottelulaitteistolla

Korkealaatuinen ääni ja hyvä kuvanlaatu takaavat, että välimatkaa ei juurikaan huomaa. Palaveri sujuu yhtä sujuvasti kuin kasvokkain. 

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi videoneuvottelulaitteet esim. Skype for Business -palvelun käyttöön. Neukkariin kiinteästi asennettujen videoneuvottelulaitteiden lisäksi tarvitset vain oman tietokoneen ja neuvottelu voi alkaa.  

Laadukkaan videoneuvottelulaitteiston avulla tapaamiseen voi osallistua paikallisestikin jopa 20 henkilöä. Videoneuvottelu helpottaa elämää ja sen käyttömahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat! 

Laadukkaaseen äänentoistoon kannattaa panostaa 

Videoneuvottelu vaatii tarkkaa kuvaakin enemmän hyvän äänen. Palaveri onnistuu ilman kuvaa, mutta ilman ääntä ei videopalaverista tule mitään. Hyvään, luotettavaan ja älykkääseen äänentoistoon kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta 

Emme oleta, että olet videopalaverien tai AV-laitteiden asiantuntija. Käymme läpi prosessin ja tarvittavat asiat kanssasi niin perinpohjaisesti kuin tarve on. Yhdessä selvitämme oikeat ratkaisut joka tilanteeseen. 

Hyvä ääni, tarkka kuva ja helppo näytön jakaminen ovat avain onnistuneeseen etäpalaveriin. Saat meiltä koko paketin – suunnittelusta asennukseen ja käyttökoulutukseen. 

 

Videoneuvottelulaitteet mahdollistavat myös striimauksen 

Videoneuvottelutekniikalla voidaan toteuttaa myös striimauksia. Videostriimausten avulla voidaan seurata esimerkiksi jotain tilaisuutta tai tapahtumaa etänä. Striimaus toimii tarvittaessa samassa ympäristössä kuin videoneuvottelu, eli esimerkiksi Skypessä tai Zoomissa. Striimaus tapahtuu videoneuvottelulaitteiden kautta. 

 

ESF Esitystekniikka on kuvan ja äänen ammattilainen 

Neuvottelulaitteiden lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaiset esitystekniikkaratkaisut esimerkiksi neuvottelutilaan. Teemme tarvittaessa myös AV-suunnittelua ja tulemme mielellämme kartoituskäynnille. Ota yhteyttä, yhdessä löydämme oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Toimialue

Työskentelemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa toimimme myös kehä III:n ulkopuolella. Toimitamme AV-laitteita myös valtakunnallisesti! 

 

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä! 

Voit olla meihin yhteydessä aina kun siltä tuntuu. Saat meidät helposti kiinni. Jos olet epävarma tai jokin asia ei ole sinulle täysin selvää, ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Laitetaan teidänkin yrityksen videoneuvottelut uuteen uskoon! 

 

Ota yhteyttä ja sovi kartoituskäynti »