Videoneuvottelu on kätevä tapa järjestää palavereja etäyhteydellä

Videoneuvottelu tekee yrityksen viestinnästä nykyaikaista ja helppoa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi videoneuvottelulaitteet ja lisäpalvelut, jotka tekevät videoneuvottelusta tai muusta palaverista sujuvan ja vaivattoman.

Palaveriin voi osallistua läsnä tai etänä videoneuvottelun avulla, jolloin kaikki pääsevät mukaan sijainnista riippumatta. Videoneuvottelu on kätevä tapa järjestää palavereja, mutta ilman laadukkaita välineitä videoneuvottelu tai kokous saattaa takkuilla. Videoneuvottelulaitteet ovatkin siis erityisen tärkeä sijoitus, kun haluat järjestää etäkokouksia vaivattomasti.

Me autamme sinua järjestämään toimivan kokouksen, jossa videoneuvottelun yhteys pelaa ja eteneminen on vaivatonta!

Videoneuvottelu – Kysy lisää

Videoneuvottelu onnistuu, kun siihen tarvittava tekniikka on kunnossa. Videoneuvottelulaitteet kannattaa hankkia alan osaavalta ammattilaiselta, jotta varmistuisit niiden sopivuudesta. Videoneuvottelu on asia, mihin kannattaa panostaa, jotta neuvottelut sujuisivat parhaalla laadulla.

Videoneuvottelu on nykyaikainen kokoustapa, joka toimii myös isommissa kokoustiloissa. Videoneuvottelulaitteet kannattaa valita tilan ja tarpeen mukaan.

Mitä hyvä videoneuvottelu tarvitsee? 

  • hyvä kuvanlaatu 
  • laadukas äänentoisto 
  • helppo näytön jakaminen 
  • hyvät tekniset laitteet 

Saat meiltä kaikki videoneuvottelulaitteet ja tarvikkeet, jotka tarvitset onnistuneeseen videoneuvotteluun tai videopalaveriin! Meiltä saat myös asennuksen ja käyttökoulutuksen.

Videoneuvottelu toimii hyvällä äänen- ja kuvanlaadulla

Korkealaatuinen ääni ja hyvä kuvanlaatu takaavat, että välimatkaa ei videoneuvottelussa juurikaan huomaa. Palaveri sujuu yhtä sujuvasti kuin kasvokkain, ja videoneuvottelu mahdollistaa kaikille kokoukseen osallistujille tasapuolisen mahdollisuuden vaikuttaa tapaamisen kulkuun.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi videoneuvottelulaitteet esim. Skype for Business -palvelun käyttöön. Neukkariin kiinteästi asennettujen videoneuvottelulaitteiden lisäksi tarvitset vain oman tietokoneen ja neuvottelu voi alkaa.  

Laadukkaan videoneuvottelulaitteiston avulla tapaamiseen voi osallistua paikallisestikin jopa 20 henkilöä. Videoneuvottelu helpottaa elämää ja sen käyttömahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat! 

Laadukkaaseen äänentoistoon kannattaa panostaa 

Videoneuvottelu vaatii tarkkaa kuvaakin enemmän hyvän äänen. Palaveri onnistuu ilman kuvaa, mutta ilman ääntä ei videopalaverista tule mitään. Hyvään, luotettavaan ja älykkääseen äänentoistoon kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Videoneuvottelun suunnittelu lähtee asiakkaan tarpeesta

Emme oleta, että olet videoneuvottelun tai AV-laitteiden asiantuntija. Käymme läpi prosessin ja tarvittavat asiat kanssasi niin perinpohjaisesti kuin tarve on. Yhdessä selvitämme oikeat ratkaisut joka tilanteeseen. 

Hyvä ääni, tarkka kuva ja helppo näytön jakaminen ovat avain onnistuneeseen videoneuvotteluun. Saat meiltä koko paketin – videoneuvottelulaitteet suunnittelusta asennukseen ja käyttökoulutukseen. 

Videoneuvottelu on helppoa, kun videoneuvottelulaitteet ovat kunnossa. Videoneuvottelu on kannattava sijoitus yrityksen tulevaisuuteen, koska  työelämä sähköistyy koko ajan.

 Videoneuvottelu on helppoa, kun videoneuvottelulaitteet ovat kunnossa.

Videoneuvottelulaitteet mahdollistavat myös striimauksen

Videoneuvottelulaitteilla voidaan toteuttaa myös striimauksia. Videostriimausten avulla voidaan seurata esimerkiksi jotain tilaisuutta tai tapahtumaa etänä. Striimaus toimii tarvittaessa samassa ympäristössä kuin videoneuvottelu, eli esimerkiksi Skypessä tai Zoomissa. Striimaus tapahtuu videoneuvottelulaitteiden kautta. 

Videoneuvottelulaitteet – Pyydä tarjous

ESF Esitystekniikka on kuvan ja äänen ammattilainen

Videoneuvottelulaitteiden lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaiset esitystekniikkaratkaisut esimerkiksi neuvottelutilaan. Teemme tarvittaessa myös AV-suunnittelua ja tulemme mielellämme kartoituskäynnille. Ota yhteyttä, yhdessä löydämme oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Työskentelemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta arvittaessa autamme asiakkaitamme videoneuvottelun kanssa myös kehä III:n ulkopuolella. Toimitamme AV-laitteet ja videoneuvottelulaitteet myös valtakunnallisesti! 

 

Kiinnostuitko videoneuvottelusta tai videoneuvottelulaitteista? – Ota yhteyttä! 

Videoneuvottelu voi olla joillekin yrityksille täysin uusi aluevaltaus, mutta ammattilaisemme auttavat teitä parhaidne laitteiden ja järjestelmien hankinnassa. Voit olla meihin yhteydessä aina kun siltä tuntuu ja kysyä lisää tietoa videoneuvottelusta sekä muista AV-asioista.

Saat meidät helposti kiinni. Jos olet epävarma tai jokin asia ei ole sinulle täysin selvää, ota meihin yhteyttä. Pystymme neuvomaan kaikessa videoneuvotteluun liittyvässä. Yhdessä löydämme ratkaisut kaikkiin ongelmiin. Laitetaan teidänkin yrityksen videoneuvottelut uuteen uskoon! 

Ota yhteyttä ja sovi videoneuvottelun kartoituskäynti »