Esimerkkipaketit

ESF Esitystekniikka on äänen ja kuvan osaaja. Yrityksemme toimii Vantaalta käsin ja palvelee asiakkaita pääsääntöisesti pk-seudullla. Tarpeen mukaan liikahdamme toki myös kehä III:sen ulkopuolelle.

AV-laitteet erikokoisiin kokoustiloihin

PIENI KOKOUSTILA (4-12 HENKILÖÄ)

1kpl Sony 65'' näyttö seinälle asennettuna
1kpl näytön seinäteline
2kpl HDMI-johto
2kpl adapteri HDMI-johtoon
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 2 500 € (alv 0%)

Tämä järjestelmä sopii pienehköön kokoustilaan. Mahdollinen ääni toistetaan näytön omilla kaiuttimilla ja kuva laadukkaalla näytöllä. Pöytämuoto on esimerkissä yleensä mallia kokous. Esityksen aloittaminen on todella helppoa: johto kiinni läppäriin ja näyttö menee automaattiseti päälle.

ISO KOKOUSTILA (12-30 HENKILÖÄ)

1kpl Sony-projektori kattoon asennettuna
1kpl projektorin kattoteline
1kpl valkokangas, 3m leveä
2kpl kaiutin
1kpl kuvakaapelointi
1kpl äänikaapelointi
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 4 500 € (alv 0%)

Tässä järjestelmä isompaan kokoustilaan tai luokkahuoneeseen. 3m leveä kuva varmistaa, että takarivistäkin näkee ja Genelecin kaiuttimet tuottavat hyvän äänikentän koko tilaan. Järjestelmän käynnistäminen vie noin 2 minuuttia ja sen käytön oppii samassa ajassa. Pöytämuoto on tyypillisesti diplomaatti tai pitkä pöytä.

JAETTAVA, ISO KOKOUSTILA (30-100 HENKILÖÄ)

2kpl Sony-projektori kattooon asennetuuna
2kpl projektorin kattoteline
2kpl sähköinen valkokangas
4kpl Genelec-kaiutin
2kpl mikrofoni
1kpl ohjaus
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 30 000 € (alv 0%)

Tämä on hyvä vaihtoehto, kun tilantarve vaihtelee. Kysymyksessä on siis kaksi isoa neukkaria, jotka voidaan napin painalluksella yhdistää yhdeksi todella isoksi tilaksi. Tilan tai tilojen pöytäjärjestys voi olla lähes mikä tahansa. Kun tilat on yhdistetty, näkyy kuva kahdelta isolta kankaalta ja puheääni toistuu mikrofonin ja kaiuttimien kautta.

AV-laitteet erilaisiin liiketiloihin

150 NELIÖMETRIN LIIKETILA

10kpl 8'' uppokaiutin
1kpl vahvistin
1kpl mikseri
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 2500 € (alv 0%)

Sillä oletuksella, että liiketilassa on alaslaskukatto, saadaan tällä setillä hyvä taustamusiikin soittoon sopiva kattaus. Äänilähteenä voi käyttää esim radiota, mp3-soitinta tai tablettia. Jos tilassa pitää tehdä kuulutuksia, mikrofonin lisääminen järjestelmään on helppoa ja nopeaa.

100 NELIÖMETRIN RYHMÄLIIKUNTATILA

1kpl laiteräkki
1kpl mikseri
1kpl Pioneer CDJ-350 -cd-soitin
1kpl AKG sport-mikrofoni
1kpl vahvistin
1kpl DBX kaiutinprosessori
2kpl ylä/keskiäänikaiutin
1kpl bassokaiutin
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 6000 € (alv 0%)

Helppokäyttöisyys ja kestävyys ovat avainasemassa ryhmäliikuntatilan äänentoistoa tehtäessä. Satojen liikuntapaikkojen kokomuksella voimme todeta, että esimerkin mukainen järjestelmä täyttää nämä vaatimukset. Lisää aiheesta ostajan oppaassa.

150 NELIÖMETRIN OLUTRAVINTOLA

8kpl pintakaiutin
1kpl vahvistin
1kpl mikseri
+ Asennus pk-seudulla

Yht. noin 2500 € (alv 0%)

Tilassa, jossa laitteita käytetään usein 10 tai jopa 15 tuntiä päivässä, on syytä kiinnittää huomio kestävyyteen. Tämä laitteisto on paitsi kestävä, myös helposti muunneltavissa. Siihen saa lisättyä lisäosan vaikka terassin äänentoitoa hoitamaan. Edelleen tähän saa liitettyä TV-lähetyksen äänen tai tietokilpailuun tarvittavan mikrofonin...