Äänentoiston suunnittelu ja asennus

Äänentoiston suunnittelu lähtee yrityksen tarpeista. Aloitamme projektimme tavallisesti kartoituskäynnillä, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet yhdessä kanssanne ja käymme läpi mitä ja miten äänentoisto voidaan rakentaa ja miten asennus onnistuu juuri teidän tiloihinne. Luonnollisesti lopulliseen ratkaisuun vaikuttavat muun muassa tilan koko, käyttötarpeet ja käyttökohteet, budjetti sekä monet muut asiat. Yksinkertaisimmillaan kyse voi olla muutamista kaiuttimista, laajimmillaan älykkäistä laajoista esitystekniikan kokonaisuuksista.

Äänentoisto luo tunnelmaa

Sopiva laadukas äänentoisto luo tunnelmaa monenlaisiin tiloihin. Mitä olisikaan moderni kuppila ilman tunnelmaa nostattavaa taustamusiikkia? Miten yrityksen neuvottelu- tai virkistystilat toimisivat ilman luotettavaa ja laadukasta äänentoistoa? Saat meiltä ratkaisun niin uudiskohteisiin kuin olemassa oleviin tiloihin. Hyvällä suunnittelulla järjestelmästä saadaan oikealla tavalla huomaamaton, mutta samalla tarvittaessa myös näyttävä kokonaisuus. Meiltä saat äänentoiston esimerkiksi yökerhoon, ravintolaan tai pieneen kahvilaan.

Äänentoiston tarkka suunnittelu on avain hyvään lopputulokseen

Suunnittelu lähtee siitä mikä on äänentoiston tarkoitus. Budjetti sitten määrittää äänenlaadun. Toteutustapoja on monia, me autamme valitsemaan oikeanlaisen järjestelmän. Asennuksen jälkemme on aina korkealaatuista ja toteutus vastaa aina suunnitelmaa.

Suunnittelu kannattaa aina aloittaa ajoissa! Konsultoi siis äänentoiston asiantuntijaa jo tänään. Me kartoitamme tarpeesi ja ehdotamme parasta ratkaisua juuri sinun tilaasi. Meiltä myös AV-suunnittelu ja ratkaisut videoneuvotteluun.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti, tai soita Santerille 0400894338 ja sovi tapaaminen.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen »