AV-laitteet & Esitystekniikka

Esitystekniikka ja AV-laitteet ammattikäyttöön yrityksille, asennettuna

ESF Esitystekniikka on erikoistunut pääkaupunkiseudun pienien ja keskisuurien yrityksien esitystekniikkaan. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat 1-10 hengen neuvottelutilat. Kokoustilojen lisäksi toimitamme AV-laitteet myös ravintoloihin, kauppoihin ja kuntokeskuksiin. Kauttamme onnistuu myös AV-laitteiden vuokraus.

Meille onnistunut AV-ratkaisu tarkoittaa helppokäyttöisyyttä, laadukkuutta ja varmatoimisuutta. Valikoimaamme kuuluvat AV-laitteet ovat markkinoiden kirkkainta kärkipäätä.

Ota yhteyttä!

Yhdessä löydämme tarpeitanne vastaavat AV-ratkaisut

Tulemme aina käymään paikan päällä kartoituskäynnillä. Keskustelemalla kartoitamme yrityksesi tarpeet. Käymme läpi, mikä on mahdollista toteuttaa, mikä ei ja miten tilan tekniikka kannattaa rakentaa. Yksinkertaisimmillaan AV-laitteet koostuvat näytöstä ja kaiuttimista. Oli kyse AV-laitteista tai esitystekniikan kokonaisuuksista, meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Meiltä myös AV-suunnittelu.

Yhdessä löydämme tilaa ja sen käyttäjiä parhaiten palvelevat ratkaisut. Kerro meille tarpeestasi!

Helppokäyttöisyys

Anna meidän huolehtia tekniikasta. Asiakkaalle ja loppukäyttäjälle AV-järjestelmämme ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöönotto on vaivatonta. Yksinkertaisimmillaan sinun tarvitsee vain kytkeä tietokone järjestelmään, niin kuva näkyy ja äänet kuuluvat. Jos kuitenkin tarvitset apua AV-järjestelmäsi käytössä, meiltä voit kysyä neuvoja myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella!

Älykkäät ja korkealaatuiset AV-laitteet

Käyttämämme laitteet ovat älykkäitä, korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä.

Käytämme pääasiassa Sonyn, Sennheiserin ja Kramerin korkealaatuisia AV-laitteita. Tuotevalikoimamme sisältää myös muut alan tuotemerkit.

Jos esitystekniikka ei sisällä monimutkaista järjestelmää, toimivat AV-laitteet automaattisesti. Laitteissa ei siis ole erillistä ohjausta, vaan kuva alkaa näkymään ja ääni kuulumaan heti, kun tietokone kytketään järjestelmään – helppoa ja vaivatonta.

Neukkarin tai muun tilan kuvan ja äänen langattomaan esittämiseen on myös useita eri vaihtoehtoja. Kysy lisää!

Toimitamme AV-laitteet valmiiksi asennettuna

Toimitamme AV-ratkaisut asennettuna - käyttökoulutus kuuluu aina pakettiin.

  • Asennusjälkemme on siistiä ja korkealaatuista.
  • Asiat on mietitty loppuun asti, esim. pöydän johdotus ja adapterit.
  • Tarvittaessa teemme myös yhteistyötä kalustetoimittajien kanssa.
  • ESF Esitystekniikka on kustannustehokas kumppani.

Olemme palveleva esitystekniikan ammattilainen. Meille voit soittaa milloin vain. Voit kysyä neuvoja järjestelmän käyttöön myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Vastaamme puheluusi aina, kun se on mahdollista. Kokeile, saat meidät helposti kiinni! Voit toki ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

Teemme myös ylläpitosopimuksia. Näin varmistat, että laitteistosi on varmatoiminen.

Ota yhteyttä ja sovi kartoituskäynti »