AV-laitteet & Esitystekniikka

Esitystekniikka ja AV-laitteet ammattikäyttöön yrityksille, asennettuna

AV-laitteet ovat tärkeä osa monen yrityksen viestintää ja muuta tekniikkaa. ESF Esitystekniikka on erikoistunut pääkaupunkiseudun pienien ja keskisuurien yrityksien esitystekniikkaan. Tyypillisimpiä kohteitamme ovat 1-10 hengen neuvottelutilat. Kokoustilojen lisäksi toimitamme AV-laitteet myös ravintoloihin, kauppoihin ja kuntokeskuksiin. Kauttamme onnistuu myös AV-laitteiden vuokraus.

Meille onnistunut esitystekniikan ratkaisu tai AV-ratkaisu tarkoittaa helppokäyttöisyyttä, laadukkuutta ja varmatoimisuutta. Valikoimaamme kuuluvat AV-laitteet ovat markkinoiden kirkkainta kärkipäätä.

AV-laitteet – Kysy lisää!

AV-laitteet ovat olennainen osa jokaista kokoustilaa tai vapaa-ajan viettopaikkaa. AV-laitteet kannattaa hankkia sillä periaatteella, että ne sopivat niille suunnitellun tilan tarpeisiin.

AV-laitteet ovat olennainen osa jokaista kokoustilaa tai muuta paikkaa, joka vaatii esitystekniikkaa.

Etsitään yhdessä käyttöönne sopivat AV-laitteet

AV-laitteet valitaan aina käyttötarkoituksen ja tilan mukaan. Tulemme aina käymään paikan päällä kartoituskäynnillä. Keskustelemalla kartoitamme yrityksesi tarpeet. Käymme läpi, mikä on mahdollista toteuttaa, mikä ei ja miten tilan esitystekniikka kannattaa rakentaa. Yksinkertaisimmillaan AV-laitteet koostuvat näytöstä ja kaiuttimista. Oli kyse AV-laitteista tai esitystekniikan kokonaisuuksista, meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Meiltä myös AV-suunnittelu ja ratkaisut videoneuvotteluun.

Yhdessä löydämme tilaa ja sen käyttäjiä parhaiten palvelevat ratkaisut. Kerro meille tarpeestasi!

Helppokäyttöisyys

Anna meidän huolehtia esitystekniikasta. Asiakkaalle ja loppukäyttäjälle AV-järjestelmämme ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöönotto on vaivatonta. Yksinkertaisimmillaan sinun tarvitsee vain kytkeä tietokone ja AV-laitteet keskenään, niin kuva näkyy ja äänet kuuluvat. Jos kuitenkin tarvitset apua AV-järjestelmäsi käytössä, meiltä voit kysyä neuvoja myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella!

Älykkäät ja korkealaatuiset AV-laitteet

Käyttämämme AV-laitteet ovat älykkäitä, korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä. Käytämme pääasiassa Sonyn, Sennheiserin ja Kramerin korkealaatuisia AV-laitteita. Tuotevalikoimamme sisältää myös muut alan tuotemerkit.

Jos esitystekniikka ei sisällä monimutkaista järjestelmää, toimivat AV-laitteet automaattisesti. Laitteissa ei siis ole erillistä ohjausta, vaan kuva alkaa näkymään ja ääni kuulumaan heti, kun tietokone kytketään järjestelmään – helppoa ja vaivatonta.

Neukkarin tai muun tilan kuvan ja äänen langattomaan esittämiseen on myös useita eri vaihtoehtoja. Kysy lisää!

AV-laitteet ovat tarpeellinen lisä jokaiseen tilaan, missä esitetään jotakin. AV-laitteet takaavat onnistuneen kokouksen tai tapahtuman. Hanki laadukkaat AV-laitteet ESF Esitystekniikalta.

Laadukkaat AV-laitteet tekevät mistä tahansa tilasta visuaalisesti edistyneemmän.

Toimitamme AV-ratkaisut valmiiksi asennettuna

Toimitamme AV-ratkaisut asennettuna – käyttökoulutus kuuluu aina pakettiin.

  • Asennusjälkemme on siistiä ja AV-laitteet ovat korkealaatuisia.
  • Asiat on mietitty loppuun asti, esim. pöydän johdotus ja adapterit.
  • Tarvittaessa teemme myös yhteistyötä kalustetoimittajien kanssa.
  • ESF Esitystekniikka on kustannustehokas kumppani.

Olemme palveleva esitystekniikan ja AV-laitteiden ammattilainen. Meille voit soittaa milloin vain. Voit kysyä neuvoja järjestelmän käyttöön myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Vastaamme puheluusi aina, kun se on mahdollista. Kokeile, saat meidät helposti kiinni! Voit toki ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

Teemme myös ylläpitosopimuksia. Näin varmistat, että AV-laitteet ja muu laitteistosi on varmatoiminen.

AV-laitteet – Ota yhteyttä ja sovi kartoituskäynti »