Videoneuvottelu

Helpot ja vaivattomat videoneuvottelupalvelut yrityksille.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi videoneuvottelulaitteet esim. Skype for Business -palvelun käyttöön. Neukkariin kiinteästi asennettujen laitteiden lisäksi tarvitset vain oman tietokoneen ja videoneuvottelu voi alkaa. Kokoukseen voi osallistua paikallisesti jopa 20 henkilöä.

Videoneuvottelu helpottaa elämää ja sen käyttömahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat. Korkealaatuinen ääni ja hyvä kuvanlaatu takaavat, että välimatka ei tunnu. Palaveri sujuu yhtä sujuvasti kuin kasvokkain.

Saat meiltä kaikki laitteet ja tarvikkeet, jotka tarvitset onnistuneeseen videoneuvotteluun.

Hyvään äänenlaatuun kannattaa panostaa

Videoneuvottelu vaatii tarkkaa kuvaakin enemmän hyvän äänen. Palaveri onnistuu ilman kuvaa, mutta ilman ääntä ei videopalaveristakaan tule mitään. Hyvään, luotettavaan ja älykkääseen äänentoistoon kannattaa ehdottomasti panostaa.

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta

Emme oleta, että olet videoneuvottelun tai AV-laitteiden asiantuntija. Käymme läpi prosessin ja tarvittavat asiat kanssasi niin perinpohjaisesti kuin tarve on. Yhdessä selvitämme oikeat ratkaisut joka tilanteeseen.

Hyvä ääni, tarkka kuva ja helppo näytön jakaminen ovat avain onnistuneeseen videoneuvotteluun. Saat meiltä koko paketin – suunnittelusta asennukseen ja käyttökoulutukseen.

Videoneuvottelu mahdollistaa myös striimauksen

Videoneuvottelutekniikalla voidaan toteuttaa myös striimauksia.

Videostriimausten avulla voidaan tilaisuutta seurata myös etänä. Striimaus toimii samassa tarvittaessa ympäristössä kuin videoneuvottelu, eli esimerkiksi Skypessä tai Zoomissa. Striimaus tapahtuu videoneuvottelulaitteiden kautta.

ESF Esitystekniikka on kuvan ja äänen ammattilainen

Videoneuvottelujen lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaiset esitystekniikkaratkaisut esimerkiksi neuvottelutilaan. Teemme tarvittaessa myös AV-suunnittelua ja tulemme mielellämme kartoituskäynnille. Ota yhteyttä, yhdessä löydämme oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Lue lisää »

Työskentelemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa toimimme myös kehä III:n ulkopuolella. Toimitamme AV-laitteita myös valtakunnallisesti.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä aina kun siltä tuntuu. Saat meidät helposti kiinni. Jos olet epävarma tai jokin asia ei ole sinulle täysin selvää, ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme ratkaisut kaikkiin ongelmiin.

Ota yhteyttä ja sovi kartoituskäynti »